Logo JSN

 

St. Jubileum Solex Nederland

 

 

  • Foto: 70 jaar Solex NL 2018

  • Foto: 70 jaar Solex NL 2018

  • Foto: 70 jaar Solex NL 2018

  • Foto: 70 jaar Solex NL 2018

  • Foto: 70 jaar Solex NL 2018

  • Foto: 70 jaar Solex NL 2018

  • Foto: 70 jaar Solex NL 2018

  • Foto: 70 jaar Solex NL 2018

Aanmelden Nieuwsbrief

1. Hoe schrijf ik in voor 70 jaar Solex NL via de website

Om je als deelnemer aan te kunnen melden voor 70 jaar Solex NL moet je op de website eerst een zgn. account aanmaken. We vragen je naar je naam, een inlognaam, een wachtwoord en een uniek emailadres (mag niet eerder op de site gebruikt zijn).

Na het invullen van het formulier wordt u gevraagd als test een aantal onduidelijke letters over te tikken. Deze test wordt CAPTCHA genoemd. Deze test is om te kijken of de gebruiker van de website een mens is en geen computer. Niet echt gebruikersvriendelijk, maar helaas wel noodzakelijk.
Het web zit namelijk vol met ‘bots’ die op zoek zijn naar formulieren om te spammen of op een andere manier te misbruiken. Om dit te voorkomen, maken wij gebruik van een CAPTCHA, extra beveiliging dus, voor ons én voor u!

Na invulling krijgt u als controle een bevestigingsmail op het eerder ingevulde emailadres. Na bevestiging van de link in die mail kunt u inloggen op privégedeelte van de website in met uw eerder ingetikte gegevens.
Hier vindt u het inschrijfformulier (individueel of als groep) voor 70 jaar Solex NL, een overzicht van ALLE reeds ingeschreven deelnemers, en nog meer interessante informatie.
Informatie die niet beschikbaar is op het openbare deel van de site.

Daarna kunt u als deelnemer gaan aanmelden. Vul ALLE gegevens in. Een aantal gegevens halen we uit uw account, de rest moet u zelf nog invullen. Hier hoeft het emailadres niet meer uniek te zijn.
U kunt hier een ander emailadres gebruiken dan bij het aanmaken van uw account.

U kunt ook een groep (meer dan 2 personen) aanmelden. Van elke deelnemer in de groep vult u de gegevens in. Hier hoeft het emailadres niet meer uniek te zijn, u kunt dus voor ALLE groepsleden indien gewenst hetzelfde emailadres gebruiken.
Als laatste wordt u zelf genoemd als vertegenwoordiger van de groep en als persoon die verantwoordelijk is voor het totale inschrijfgeld. U bent het factuuradres voor de hele groep

2. Papieren aanmelding

Wilt u zich liever via een papieren formulier aanmelden? Ook dat kan.
Ga naar de homepage van de website. Onder de welkomsttekst staat Download inschrijfformulier.
Door op deze link te klikken krijgt u het inschrijfformulier in beeld en kunt u het opslaan op uw eigen PC.
Druk het formulier af en vul het volledig in, zorg voor juiste tijdige betaling en stuur het formulier naar het adres vermeld op dat formulier.