logo 2

Largest parade of Solex motorcycles
19-5-2018, 03:00 pm
Inloggen Registreren

Inloggen bij 70 jaar Solex NL

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Wachtwoord onthouden

Maak een account aan

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.
Naam *
Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Verifieer wachtwoord *
Email *
Verifieer email *
Captcha *

Camping 70 jaar Solex NL

In de nabijheid van Utrechtseweg 310 hebben we een stuk grasland kunnen huren wat we inrichten als camping. Dit is op een afstand van 1,4 km tot het Sportpark Hartenstein waar het evenement "70 jaar Solex Nederland" plaats vindt.

De camping is open vanaf vrijdag 18 mei 12.00 uur tot maandag 21 mei 20.00 uur. Beslist niet eerder!!

De kosten zijn € 25,- per kampeermiddel met maximaal 4 personen. Voor elke persoon extra betaalt u € 5,-. Er wordt gezorgd voor toiletten en een watertappunt. Er is geen elektriciteit voorhanden, dus zorg dat de batterijen vol zijn en dat een zaklantaarn voorhanden is om deze (maximaal 3 nachten) door te komen.

Solex pop-up campingPlaatsen zijn alleen op reservering beschikbaar. U kunt u aanmelden door een mailtje te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Daarna ontvangt u per mail een inschrijfformulier om in te vullen.
Dit formulier dient u na invulling per mail terug te sturen aar Els.

Daarna ontvangt u het campingplaats reserveringsnummer. 
Na ontvangst van het reserveringsnummer dient u het bedrag van € 25.- + € 5.- p.p. per bank overmaken op ABN-AMRO IBAN: NL15ABNA0589771736, BIC: ABNANL2A t.a.v. Stichting Jubileum Solex Nederland o.v.v. naam + campingplaats reserveringsnummer.

Samenvatting:

  • Aanvraag campingplaats aan e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  • U ontvangt een invulformulier van Els
  • U vult het formulier in en stuurt het terug naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  • U ontvangt het campingplaats reserveringsnummer.
  • Aanmelden Campingplaats kan tot 1 mei 2018 "vol is vol i.v.m. maximale campingplaatsen, dus meldt u tijdig aan"
  • Adres in nabijheid van Utrechtseweg 310, 6862 BC Oosterbeek. Navigatie via vanBrsselenweg en Wolterbeekweg. Volg de borden.
  • Periode vanaf vrijdag 18 mei 12:00 uur tot maandag 21 mei  20:00 uur
  • Vast bedrag van € 25,- per kampeermiddel voor maximaal 4 personen onafhankelijk van aankomst of vertrek in bovengenoemde periode. Elke extra persoon is € 5,-.
  • ABN-AMRO IBAN: NL15ABNA0589771736, BIC: ABNANL2A t.a.v. Stichting Jubileum Solex Nederland o.v.v. naam + campingplaats reserveringsnummer.

Kampeerreglement Solex pop-up camping

Route